Scott Disickin muodonmuutos yllätti – esitteli tyylinsä somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta monille tunnetuksi tullut realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Tällä hetkellä 37-vuotias Disick seurustelee 19-vuotiaan Amelia Hamlinin kanssa. Amelia on näyttelijäparin Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär.

Scott Disick ja Amelia Hamlin ovat tapailleet toisiaan marraskuusta lähtien, mutta he eivät ole vielä tehneet seurustelustaan virallista. Nyt Scott Disick julkaisi viikonlopun aikana kuitenkin harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän on illallisella Amelia Hamlinin kanssa ja on kietonut kätensä nuoren kaunottaren ympärille.

Scott Disick ja Amelia Hamlin olivat yhdessä viettämässä romanttista viikonloppua Miamissa. Pariskunta nähtiin uimarannalla läheisissä tunnelmissa useita kertoja ja valokuvattiin paparazzien toimesta. Disick esitteli samalla myös uuden hiustyylinsä värjättyään tummat hiuksensa platinanvaaleiksi.