Hämmentävä parodia leviää verkossa: Ratikka kuin valtava viinipullo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan video, jossa ranskalaisen Bordeauxin kaupungin kaduilla kulkee viinipullon muotoinen raitiovaunu. Videolla erikoinen ratikka nähdään kulkemassa kuuluisan Bourse Maritimen edustalla.

Kovasti ihmetyttänyt video ei kuitenkaan ole totta, vaan se on taiteilija Ian Pagdhamin tekosia. Aiemminkin sosiaalisessa mediassa töillään hämmennystä aiheuttanut Pagdham on julkaisut videot, joissa kaupungin kaduilla liikkuu raitiovaunuina jättimäinen patonki ja jättimäinen viinipullo.

Videoista jälkimmäinen on nyt lähtenyt leviämään itsekseen ja irrotettuna asiayhteydestä tämä taidokkaasti tehty video voi vaikuttaa jopa aidolta. Ja kukaties joskus tulevaisuudessa jokin Bordeauxin viinitiloista tekee vielä joskus tästä hauskasta ideasta totta.