Banaanisushit ovat kesän hittiherkku – Shay Mitchell esitteli luottoreseptinsä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 33-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matt Babelin kanssa lokakuussa 2019.

Shay Mitchell jakaa hänen TikTok-kanavallaan lähes päivittäin 5,8 miljoonalle seuraajalleen hauskoja videoita, joiden teemana on joko huumori, lapsiperheen arki tai suositut trendit. Tällä kerralla tähti päätti jakaa reseptinsä, jota hän kutsuu banaanisushiksi.

Banaanisushi ei muistuta sushia lainkaan muuta kuin siltä osin, että välipalaherkku rullataan ja nautitaan naisen mukaan paloina tikuilla syöden. Tähti voitelee tortillalätyn maapähkinävoilla ja pirskottelee päälle granolaa ja hunajaa. Tortillan sisälle asetellaan vielä banaani, minkä jälkeen koko komeus kääritään rullalle. Herkun nainen viimeistelee ripottelemalla tortillan pinnalle vielä kanelia.

@shaymitchell

The easiest snack you’ll ever make. ##shayskitchen ##toddlerrecipe ##easyrecipe ##snacksonsnacks

♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese