Iggy Azalea paheksuu julkkiskaunottaria – ei suostu jakamaan rohkeita kuviaan OnlyFans-palvelussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Tähti sai viime kesänä lapsen, josta hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa vasta kun Onyx-nimen saanut poika oli syntynyt.

Iggy Azalea julkaisee usein omalla Instagram-kanavallaan hyvin näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee vartaloaan ja paljasta pintaa. 30-vuotias tähti on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan todennut, että hän ei ikinä voisi perustaa itselleen OnlyFans-sivustoa, jossa hän myisi rohkeita alastonkuvia faneille maksua vastaan.

Iggy Azalean mielestä sivusto voi olla hyvin voimaannuttava monille, mutta hän ei halua luoda sellaista sisältöä faneilleen. Azalea on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan olevansa myös sitä mieltä, että julkkisten liittyminen OnlyFans-sivustolle vain sekoittaa pakan niiltä, jotka yrittävät todella tienata sivuston avulla kaiken elantonsa.