Puukolla aseistautunut nainen yritti Draken kotiin – pahoinpiteli vartijan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen hiphop-tähti Drake on joutunut pelottavaan tilanteeseen kotonaan. Tähden Torontossa sijaitsevan kartanon liepeillä hiippaili aseistautunut nainen, joka ehti hyökätä hänen kotinsa vartijan kimppuun.

Naisen kerrotaan yrittäneen livahtaa Draken kartanon tontille vartijoiden huomaamatta tiistaina. Toronto Sun -lehden mukaan hän löi yhtä varijoista metallisella putkella. Nainen kuitenkin pysäytettiin, ennen kuin hän ehti päästä kartanon pihalle saakka.

Naisen hallusta takavarikoitiin metalliputken lisäksi isokokoiseksi kuvailtu puukko. Poliisin mukaan mahdollisen vainoajan suunnitelmista ei ole tietoa, mutta hän ei ole ollut yhteydessä Draken kanssa. Drake joutui samankaltaiseen väkikohtaukseen viimeksi vuonna 2017, jolloin 24-vuotias nainen murtautui räppärin Los Angelesin kotiin juodakseen soodaa, vettä ja muita juomia hänen keittiössään.