Huippumalli Kate Moss yllättää – alkoi harjoittelemaan tatuointien tekemistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin malleihin lukeutuvan Kate Mossin on paljastettu löytäneen jokseenkin yllättävän uuden harrastuksen. Hän on alkanut harjoittelemaan tatuointien tekemistä pitkäaikaisen ystävänsä, tatuointitaiteilija Daniel Casonen kanssa.

Daniel Casone ja Kate Moss ovat tunteneet toisensa vuosien ajan siitä lähtien, kun huippumalli kävi ensi kertaa hänen asiakkaanaan. 47-vuotias Moss ei varsinaisesti suunnittele täysipäiväistä alanvaihtoa tatuoijaksi. Sen sijaan hänen ja Casonen tarkoituksena on tehdä yleisölle tatuointeja Glastonburyn musiikkifestivaaleilla.

Casone kertoo Mirror-lehdelle Kate Mossin tehneen hänelle jo huippumallin nimeä ja sydäntä esittävän tatuoinnin. Tatuoijan mukaan Mossin tekemä ensimmäinen tatuointi oli hieman kivulias, sillä malli painoi neulaa melko syvälle. Se ei kuitenkaan Casonen mukaan loppujen lopuksi haitannut häntä.