Söpö kyltti varoittaa kleptomaanista: ”Kissani on varas”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimistä voi toisinaan paljastua koomisiakin rikollisia puolia. Joskus esimerkiksi kissat saattavat mielellään varastella mitä erikoisempia esineitä. Nyt hämmästystä on herättänyt Yhdysvaltojen Oregoniassa asuva kleptomaanikissa.

Beavertonissa asuva Kate Felmet pystytti kotinsa pihalle kyltin jossa lukee ”my cat is a thief”, eli kissani on varas. Kyltin vieressä on pyykkinarullinen erinäisiä hanskoja ja yksi kasvomaski. Ne ovat kaikki Felmetin Esme-kissan varastamia.

Kyltistä otetut kuvat levisivät nopeasti viraalina sosiaalisessa mediassa. Esmen ryöstösaaliiksi ovat Mirror -lehden mukaan kelvanneet hanskojen ja kasvomaskien lisäksi muun muassa uimapuvut, polvisuojat, teippirullat sekä kankaanpalaset. Kyltin ansiosta ainakin 10 hanskaa on onnistuttu palauttamaan oikeille omistajilleen, joskin toisinaan Esme on varastanut samat hanskat usempaan otteeseen.