Harvinainen ötökkä aiheutti auto-onnettomuuden

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Laulukaskas-hyönteiset ovat olleet viime viikkoina runsaasti otsikoissa etenkin Yhdysvalloissa. Hyönteiset herättävät huomiota muun muassa ison kokonsa ja silmiinpistävän olemuksensa, voimakkaan äänensä ja runsaan lukumääränsä vuoksi. Ne myös ilmestyvät maan pinnalle 17 vuoden välein.

Laulukaskaat ovat yleensä ihmisille harmittomia, mutta nyt yksi hyönteinen on aiheuttanut Yhdysvaltojen Ohiossa onnettomuuden. Kaskas nimittäin lensi siään Cincinnatissa ajamassa olleen miehen auton avonaisesta ikkunasta, osuen häntä kasvoihin. Isku oli niin voimakas ja yllättävä, että kuljettaja päätyi ajamaan autonsa päin pylvästä.

Kuljettaja selvisi yllättävästä tilanteesta säikähdyksellä. CNN-uutissivuston mukaan poliisi on myös vahvistanut miehen ajaneen täysin liikennesääntöjen mukaisesti ennen ötökän lentämistä päin hänen kasvojaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.