Claudia Romani keikisteli EM-tunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Hän on poseerannut aktiivisesti rantakuvissa myös koronakriisin aikana, koska hän asuu Miami Beachilla aivan rannan tuntumassa.

Jalkapallon EM-kilpailuissa Italiaa vahvasti kannattava futiskaunotar on nyt esitellyt pakaransa kameran edessä ja tuosta tilanteesta ikuistettu otos päätyi luonnollisesti nopeasti verkkoon. Ylävartalon peittona hänellä on italialainen pelipaita, josta hän kiitteleekin kuvansa yhteydessä AC Milan -joukkueen virallista fanclubia.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.