Lapsen saaneelle Anna Puulle järjestettiin piknik – kuvat ihastuttivat somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu synnytti toukokuussa toisen lapsensa. Tähdelle itselleen kyseessä on toinen lapsi, mutta vauvan isälle Jukka Immoselle esikoinen. Nyt iloista perhetapahtumaa on juhlistettu kesäisissä merkeissä after birth picnicin, eli synnytyksen jälkeisen piknikin muodossa.

Piknik järjestettiin Helsingin Lapinlahdessa sekä poptähdelle että juontaja Pipsa Hurmerinnalle, joka myöskin sai taannoin lapsen. Anna Puu ja mukana ollut toimittaja Maria Veitola julkaisivat Instagramissa tapahtumasta kuvia, jotka keräsivät nopeasti tuhansia tykkäyksiä heidän seuraajiltaan. Anna kuvaili itseään juhlista todella kiitolliseksi mamaksi.

– Tänään saatiin Pipsa Hurmerinnan ja vauvojen kanssa nauttia ihanimmasta after birth picnicistä ystävien kera. Kiitos järkkäämisestä rakkaat, eipä ois voinut kauniimpi päivä sattua!, Anna Puu kirjoitti kuvatekstissä.