Lost-sarjan kuuma kaunotar vessaselfiessä – rantakunto hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijätär Evangeline Lilly tuli tunnetuksi suositun Lost-televisiosarjan naistähtenä. Sen jälkeen nainen on nähty myös Marvel-yhtiön Ant-Man -elokuvissa. Taannoin hän ihmetytti kertomalla, että hän ei aio eristäytyä sosiaalisesti koronavirustilanteen vuoksi. Sittemmin näyttelijätär joutui kuitenkin perumaan puheensa ja pyytämään julkisesti anteeksi.

Nyt Evangeline Lilly on osoittanut, että hänen rantakuntonsa hipoo edelleen täydellisyyttä. Hänet nähdän nimittäin poseeraamassa vessaselfiessä biksuissa, jotka paljastavat ihan riittävästi hänen vartalonsa muotoja. Kuvien perusteella näyttelijätär voisi hyvinkin ryhtyä esimerkiksi malliuralle.

Evangeline Lilly selitti taannoin koronakriisin alkuaikojen käytöstään myös sillä, että hän olisi itse halunnut ajatella asioiden jatkuvan normaaliin tapaan, koska ei halunnut vielä kunnolla sisäistää koronakriisin vakavuutta. Sittemmin hän kuitenkin on huomannut oikutelleensa vain omien pelkojensa vuoksi.