Helsinkiläinen taloyhtiö teki piharemontista ohjelmanumeron – päätähtenä kaivurikuljettaja Harri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Remontit ja rakennustyöt ovat taloyhtiöiden asukkaille usein kauhistus, varsinkin jos niitä tehdään pitkiä aikoja. Esimerkiksi piharemontti voi vaikuttaa asukkaiden elämään kuukausien ajan, vaikka yleensä niistä selvitään merkittävästi nopeammin. Harva aikuinen tulee ajatelleeksi, että lapsille piharemontti voi tarjota mielenkiintoista seurattavaa.

Lukijan kuva

Nyt Helsingin Taka-Töölössä sijaitsevan taloyhtiön piharemontissa on keksitty nerokas idea. Siinä lapsille ja kaivureista kiinnostuneille järjestetään tänään perjantaina kaivuriesittely, jossa kiinnostuneet pääsevät jopa kokeilemaan kaivurin nappuloita, vipua ja kauhaa. Esittelijänä toimii kaivurikuljettaja Harri. Perheen pienimmille on tarjolla jäätelöä.

Piharemontin yhteydessä toteutettava kaivuriesittely on jo ennakkoon saanut kovasti kiitosta, koska tällä tavoin asukkaat pääsevät tutustumaan remontin työvälineisiin ja siitä tehdään ohjelmanumero taloyhtiön asukkaille. Staran toimitus toivoo, että tämä toimintatapa laajenisi myös muihin taloyhtiöihin ja kaupunkeihin.