Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin väitettiin eronneen – ovat itse aivan toista mieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopez ja hänen kihlattunsa, baseball-tähti Alex Rodriguez ovat melkoisen huhumyllyn keskiössä. Pariskunnan uutisoitiin laajamittaisesti eronneen ja päättäneen neljä vuotta kestäneen suhteensa, kunnes he itse kiistivät väitteet parisuhteen päättymisestä.

Uutiset Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin erosta levisivät taannoin lehdissä. Pariskunnan kerrottiin purkaneen kihlauksensa jo joitain viikkoja sitten. Lopez ja Rodriguez kuitenkin ilmoittivat sittemmin, etteivät tällaiset huhut heidän erostaan pidä paikkansa.

TMZ-sivuston mukaan pari kuvaili kaikkia erouutisia paikkansapitämättömiksi, mutta kertoivat työskentelevänsä parhaillaan parisuhteensa eteen. 51-vuotias Jennifer Lopez on ollut viime päivinä kuvaamassa elokuvaa Dominikaanisessa tasavallassa, ja 45-vuotias Alex Rodriguez on puolestaan viettänyt aikaa kotonaan Miamissa. Vuonna 2017 seurustelemaan alkanut pari meni kihloihin vuonna 2019.