Mikä rantakissa! Kendall Jenner esitteli itseään auliisti kameroille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallin uraa jo parin vuoden ajan tehnyt Kendall Jenner on Kardashianien kuuluisasta sisaruskatraasta toiseksi nuorin. Sisarustensa tavoin hänet tunnetaan erityisesti Kardashianit-sarjasta, joka on tehnyt perheen naisista kansainvälisiä supertähtiä.

Kendall on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän esittelee peppuaan ja hyvin hoikkaa vartaloaan. Kuvien tarkoitus lienee mainostaa Kendallin yllä nähtävää asua, koska hänen kasvonsakin on rajattu osassa kuvia ulkopuolelle.

25-vuotias Kendall Jenner julkaisi taannoin keväisen kuvasarjan, jossa hänet nähtiin kukkamekossa Kalifornian auringon alla. Kendall on selkeästi mieltynyt cowboy-bootseihin, sillä ne nähdään tähden jaloissa nykyisin yhä useammissa somekuvissa.