Grimes esitteli uutta tatuointiaan: ”Avaruusolion arpia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tesla-miljardööri Elon Musk ja konemusiikkiartisti Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, alkoivat seurustelemaan noin kolme vuotta sitten. Pariskunta yllätti monet saapumalla tällöin yhdessä Met-gaalaan. Nyt heillä on myös yhteinen lapsi, jolle he ovat antaneet nimeksi X AE A-XII Musk.

Nyt 33-vuotias muusikko esitteli uutta tatuointiaan hänen Instagram-kanavallaan. Nainen oli halunnut tatuoida hänen koko selkänsä valkoisilla kiemurtelevilla viivoilla, jotka näyttävät siltä kuin naista olisi ruoskittu. ”Nämä tulevat olemaan kauniita avaruusolion arpia”, Grimes kommentoi ottamaansa kuvaa.

Kuvion keskikohta kulkee pitkin selkärankaa, jonka kummallakin puolella viivat menevät symmetrisesti toistensa peilikuvina. Tatuointi on tehty valkoisella musteella, joten parantuessaan kuvio tulee todella näyttämään siltä kuin viivat olisivat pelkkiä arpia.