Superfestivaali Ranskassa – 350 esiintyjän joukossa Guns N’ Roses, Metallica, Nightwish

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikinystävien festarinälkään saadaan toivottua vähemmän helpotusta tänäkin kesänä, mutta ensi vuonna tilanne on toivottavasti jo toinen. Raskaan musiikin ystäviä ainakin hemmotellaan toden teolla Ranskassa kesäkuussa järjestettävässä Hellfest-tapahtumassa. Mukana on monen sortin metallia, rockia ja punkia usealta vuosikymmeneltä kaiken kaikkiaan 350 esiintyjän muodossa.

Ranskan Clissonissa järjestettävä Hellfest Open Air laajenee vuonna 2022 viikon mittaiseksi. 17. – 19. kesäkuuta järjestettävä ensimmäinen osio on ollut loppuunmyyty jo vuodesta 2019 saakka. Silloin festivaaleilla esiintyvät muun muassa Faith No More, Deftones, Avenged Sevenfold, Megadeth, Korn, Volbeat, Judas Priest ja Sepultura.

Hellfest jatkuu seuraavana viikonloppuna 23. – 26. kesäkuuta 2022. Tuolloin lavalle nousevat muun muassa Guns N’ Roses, Metallica, Nightwish, Nine Inch Nails, Scorpions, Converge, Helloween, Bring Me The Horizon, Alice Cooper ja Sabaton. Lippuja festivaalien toiselle puoliskolle on edelleen myynnissä. Neljän päivän passi tapahtumaan maksaa 289 euroa.