Hurja tilanne Venäjällä – Porsche rysäytti pysäköintitalon seinästä läpi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moskovassa asuva jääkiekkoilija Denis Kazionov oli perheineen suuressa vaarassa maaliskuussa, kun miehen kuljettama auto ajoi pysäköintitalon seinästä läpi. Oli täpärällä, että auto ei pudonnut kolmannesta kerroksesta katuun. Jääkiekkojoukkue Neftehimikin entinen hyökkääjä, 33-vuotias Denis Kazionov oli autossa vaimonsa ja lapsensa kanssa.

Porsche jäi vaarallisesti roikkumaan aukon ulkopuolelle etupyörien ollessa rakennuksen ulkopuolella. Yksi pieni poikkipilari pelasti perheen hengen. Mies on kertonut myöhemmin jarruttaneensa parkkihallissa, mutta liukas betoni ja sen päällä ollut lumi sai auton ainoastaan luisumaan eteenpäin ja lopulta seinästä läpi.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta perhe pelästyi pahanpäiväisesti, Sport24-uutisoi.