Sara Forsberg loksautti leuat – some sekosi kuumasta poseerauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara ”Saara” Forsberg on viime vuosien aikana kiinnittänyt erityistä huomiota terveyteensä. Nainen on julkaissut omassa sosiaalisessa mediassaan kuvia tuloksista, joita kuntoilu ja ruokavaliomuutokset ovat tuoneet tullessaan. Äskettäin Sara nousi parrasvaloihin myös Big Brother -ohjelman kilpailijana.

Saara on viime aikoina julkaissut paljon kuvia, joissa hän on esitellyt elämäntapamuutoksen jälkeen saamiaan tuloksia. Tällä kertaa hänet nähdään poseeraamassa todellisena viettelijättärenä mustassa iltapuvussa. Saran sosiaalisen median seuraajat riemastuivat kuvasta, jota kommentoitiin jopa Bond-tyttömäisen kuumaksi poseeraukseksi.

Forsberg oli ostanut itselleen rullat ja vannoo, että aikoo käyttää niitä jatkossakin hyvin usein. Nainen näyttää panostavan hiuksiinsa myös rahallisesti melko paljon. HitMix-kanavan tuore päivitys esitteli juuri Saaran ottamia uusia hyvin pitkiä hiustenpidennyksiä, joiden hinta oli kanavan antaman vihjeen mukaan lähes tuhat euroa.