Mies varasi parkkipaikan hämmentävällä tavalla – pystytti sen päälle jäätyneet housut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvän parkkipaikan saaminen voi olla suurkaupungeissa vaikeaa. Yhdysvaltojen Chicagossa onkin saattanut jo vuosien ajan törmätä ilmiöön, jossa parkkipaikkoja varataan jättämällä niihin erilaisia esineitä. Nyt keskellä historiallista hellekesää hämmennystä on herättänyt viime talvena ikuistettu parkkitilat varaus.

Matkaoppaana ja kirjoittajana työskentelevä Adam Selzer päätti nimittäin jäädyttää useita pareja housujaan. Hän varasi parkkipaikkoja itselleen jättämällä ne pystyyn asfaltille. NBC-uutissivuston mukaan Selzer neuvoi muitakin kastelemaan housuja ja jättämään ne noin 20 minuutiksi ulos pakkaseen.

Selzerin kuvista tuli nopeasti paikallinen viraali-ilmiö. Housujen lisäksi aurattuja parkkipaikkoja on Chicagossa varattu jättämällä niille muun muassa liikennekartioita, retkituoleja ja ämpäreitä. Tarina ei kerro miten mies varaa pysäköintipaikkoja nyt, kun lämpötila hipoo Yhdysvalloissa ennätyksiä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.