Vankilasta vapautunut Hollywood-tähti haluaa passinsa takaisin – suoritti yhdyskuntapalveluksen loppuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli tuomittiin petoksista vankeusrangaistukseen. Hollywoodin seurapiireistä tuttu 56-vuotias Lori Loughlin vapautui taannoin vankilasta ja suoritti yhydskuntapalveluksensa. Nyt hän vaatii takaisin passiaan.

Giannulli on tuomittu myös kahden vuoden koeajalle sekä 150.000 dollarin sakkoihin. Loughlin toimitti oikeuteen asiakirjat, jonka mukaan hän on suorittanut rangaistuksensa ja haluaa nyt passinsa takaisin. Hänen miehensä on edelleen vangittuna.

Pariskunta maksoi noin puoli miljoonaa dollaria, jotta heidän kaksi tytärtään, Bella ja Olivia Jade Giannulli, pääsivät huippuyliopisto University Of Californian oppilaaksi. Mossimo Giannulli vapautuu huhtikuussa. Hän joutuu sen jäkkeen suorittamaan 250 tuntia yhdyskuntapalvelusta ja maksamaan sakkoja 250.000 dollaria, Us Weekly raportoi.