Ukrainalaismies ilmoittautui murhaajaksi – koska halusi poliisit pihatöihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainalainen mies meni viime talvena hämmentävän pitkälle välttyäkseen lumitöiden tekemiseltä. Hän sepitti poliiseille valheellisen kertomuksen veriteosta, jotta saisi heidät puhdistavan kotiinsa johtavan tien voimakkaiden lumisateiden jäljiltä.

Chernihivin poliisilaitos sai soiton mieheltä, joka kertoi murhanneensa äitinsä kumppanin puukottamalla tätä rintaan. Hän kehotti poliiseja saapumaan paikalle lumiauran kanssa, kuvaillen rikospaikalle pääsemistä muuten mahdottomaksi. Lumiauran sijaan katumaasturillaan saapuneet poliisit pääsivät kuitenkin kotiin helposti.

Kuolleeksi väitetty sukulainen löytyi talosta elävänä ja hyvinvoivana, ja soittaja myönsi tekaisseensa tunnustuksen murhasta. Kunnallisen lumiauraajan työn jälkeen tyytymätön mies olisi halunnut saada lumet auratuksi toiseen kertaan. The Guardian -lehden mukaan miehen rangaistus jää näillä näkymin melko lieväksi, sillä häntä odottaa teosta 119 hryvnian, noin 3,50 euron sakkorangaistus.