Ryanair avaa uusia lentoreittejä Helsingistä ja Tampereelta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen lentoyhtiö Ryanair on avaamassa uusia lentoreittejä Suomesta. Loppuvuodesta alkaen yhtiön koneilla päästään matkustamaan uusia reittejä pitkin muun muassa Iso-Britanniaan ja suosittuihin Euroopan kaupunkikohteisiin.

Ryanair aloittaa lokakuun lopussa ja marraskuun alussa lennot Suomesta kahdeksaan kohteeseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta päästään lentämään Lontooseen, Pariisiin, Milanoon, Brysseliin, Riikaan, Kaunasiin sekä Puolan Varsovaan ja Poznaniin. Tampereelta päästään puolestaan lentämään Lontooseen.

Kyseessä on aikaisemmin Tampereen ja Lappeenrannan lentoasemilta liikennöineen Ryanairin ensimmäinen laajentuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ryanair avaa elokuussa myös uusia lentoreittejä Lappeenrannasta. Silloin kaupungista päästään lentämään Itävallan Wieniin, Saksan Memmingeniin ja Italian Bergamoon.