Valvontakamera ikuisti hämmentävän tilanteen – murtovaras alastomana uima-altaassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa ihmetellään rikostapausta, jossa tuntematon mies murtautui kotiin. Teon motiivit ovat hämärän peitossa, sillä irtaimiston varastelun sijaan tekijä päätyi muun muassa uimaan rikospaikalla alasti ja tappamaan lemmikkilintuja.

34-vuotias mies murtautui Bel Airissa sijaitsevaan kotiin torstaina 17. kesäkuuta. Valvontakameroiden kuvaamat videot paljastivat murtautujan uineen alasti kodin pihan uima-altaassa ja pukeneen talossa asuvan Mat Sabzin vaatteita päälleen. Sabz yritti lähestyä murtautujaa häätääkseen hänet kotoaan, mutta hän mies ei suostunut poistumaan.

Rikos sai erityisen synkän käänteen murtautujan alettua tappamaan kodissa asuvan perheen lemmikkipapukaijoja astumalla niiden päälle. Sabz kertoo miehen hymyilleen tekonsa aikana sarjamurhaajan tavoin. Los Angeles Times -lehden mukaan tunkeutuja pidätettiin lopulta vartijan otettua hänet ensin kiinni.