Kohukurvitar Anastasia Karanikolaou sekoitti somen – poseeraukset kertovat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Niin tälläkin kertaa.

Karanikolaou yli 10 miljoonalle seuraajalleen otoksen, jossa hän makoilee kameran edessä alusvaatteisillaan. Kuvatekstissä hän viittaa torkkuihin, mutta sellaisesta ei ole kuvissa tietoakaan.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.