Järkytys pankkiautomaatilla: Naisen tilille oli ilmestynyt 838 miljoonaa euroa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pankkitilin saldon näkemisestä järkyttyminen on monille tuttua, mutta yleensä järkytyksen aiheuttaa sen pienuus. Erästä floridalaista naista odotti sen sijaan päinvastainen yllätys. Pankkitilille oli ilmestynyt lähes miljardi dollaria, eli noin 838 000 000 euroa.

Largossa asuva Julia Yonkowski oli aikeissa nostaa 20 dollaria pankkitililtään lauantaina, kun hän vilkaisi tilinsä saldoa. Yllätykseksi tilillä näytti olevan 999 985 855 dollaria. Yonkowski ei ollut asiasta mielissään, eikä uskaltanut käyttää tiliään päiväkausiin.

– Olen lukenut tarinoita ihmisistä jotka käyttivät tililleen ilmestyneet rahat ja joutuivat maksamaan ne takaisin. En tekisi niin, sillä rahat eivät olleet minun, Yonkowski totesi.

Yonkowski ei alkuun onnistunut saamaan pankkiin yhteyttä kertoakseen ongelmasta. Chase-pankki on New York Post -lehden mukaan sittemmin paljastanu naisen tili olleen itseasiassa väliaikaisesti miinuksella lähes miljardin dollarin edestä huijauksia ehkäisevänä toimenpiteenä. Yllättävä ongelma on sittemmin ratkaistu, eikä Yonkowski ole enää miljardööri tai miljardia dollaria velkaa.