Faith No More -tähti Mike Patton esittää Turtles-tunnarin uuteen peliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mike Patton tunnetaan etenkin 1990-luvulla mainetta niittäneen Faith No More -yhtyeen vokalistina. Nyt hänet kuullaan tulkitsemassa kappaletta, jossa 1980- ja 90-lukujen henki on niin ikään vahvana läsnä.

Tulevassa Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge -pelissä pelaajat pääsevät ottamaan Turtles-hahmoina mittaa Silppurista ja jalkaklaanista ehtaan pelihallityyliin. Retrotyylisessä pelissään kuullaan uusi tulkinta Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -piirrossarjan tunnarista. Sen esittää kultakurkkuna tunnettu Mike Patton.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge -pelistä ja sen tunnarista saadaan esimakua trailerin muodossa. Faith No Moren oli määrä esiintyä viime vuonna Helsingissä Tuska-festivaalilla, mutta tapahtuma peruuntui koronan vuoksi. Faith No Moren lisäksi Patton tunnetaan muun muassa Dead Cross, Mr. Bungle ja Tomahawk -yhtyeistä.