Khloe Kardashian paljasti karun vaatemokan – paniikki ennen Ellenin haastattelua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailman isot tähdetkään eivät ole immuuneja juuri väärällä hetkellä iskeville vaatekömmähdyksille. Nyt Khloe Kardashian on avautunut rikkinäisen paidan aiheuttamasta paniikista, joka iski juuri ennen esiintymistä Ellen Degeneres Show -sarjassa.

Khloe Kardashianin mukaan hän oli juuri backstagella, kun hänen käyttämänsä paidan reiät repesivät auki. Tähdellä ei ollut mukanaan mitään korvaavaa vaatekappaletta, ja niinpä hän yritti hädissään peitellä repeytynyttä paitaa isokokoisella bleiserillä. Khloen mukaan miestenvaatetyylin edustaminen toimi lopulta, mutta hänellä ei ollut lainkaan toppia alla ja hän joutui siksi istumaan koko ajan hieman kyyryssä.

Khloe Kardashian kertoi People-lehdelle päätyvänsä helposti oman itsensä pahimmaksi arvostelijaksi kyseisen kaltaisissa tilanteissa. Hän kuitenkin toteaa, etteivät muut ihmiset todennäköisesti kiinnitä huomiota asioihin, joita itse tulee vatvoneeksi omassa päässään. Khloen mukaan jokaisen tulisikin olla kiltimpi itseään kohtaan.