Elizabeth Hurleyn rintava kuva kulissien takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan.

Tuoreessa kuvassaan näyttelijätär poseeraa näyttävästi hopeanvärisessä uimapuvussa, mutta huomio kiinnittyy kuitenkin asuvalinnan sijaan toisaalle. Ikinuori kaunotar saa nimittäin jonkinlaista hoitoa tai meikkiä rinnoilleen toiselta naiselta. Oli tämän henkilön ammatti mikä tahansa, olisi työtehtävään varmasti tulokkaita miesten keskuudesta.

55-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.