Julkisuuteen hiljalleen astuva Bella Cruise – mainostaa uusia taideteoksiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isabella ”Bella” Cruise on 28-vuotias taiteilija. Nicole Kidman ja Tom Cruise adoptoivat Bellan vuonna 1992. Näyttelijä Tom Cruise on yksi skientologiakirkon johtajista, joten Bella on myös kirkon aktiivijäsen.

Taiteilijana siipiään kokeileva Bella tietää, että parasta mainosta hänen tuotteilleen on nainen itse. Hänen elämäänsä on verhoillut jatkuva mystinen verho, jota harvoin raotetaan julkisuudelle. Kun hän julkaisee itsestään kuvan sosiaaliseen mediaan, saa hän samalla miljoonia katsojia taideteoksilleen.

– Samat kasvot, uudet julisteet nyt saatavilla verkkokaupassa, Bella Kidman Cruise mainostaa.

Nicole Kidman ja Tom Cruise erosivat vuonna 2001, eikä skientologikirkko ei sallinut Bellan tapaavan enää äitiään. Nicole Kidman erosi kirkosta kokonaan. Hän ei ole Bellan kanssa missään tekemisissä.