Koiran turkkia ehostettiin – ilme paljasti tyytyväisyyden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut koirarodut näyttävät siltä, että ne olisivat jatkuvasti vihaisia, mutta osa taas tuntuu hymyilevän jatkuvasti läähättäessään. Nyt videolla nähdään pieni koira, joka väläyttää omistajalleen hellyttävän hymyn kun sitä kuvataan.

Koiran omistaja on kuvannut puhelimellaan lemmikkiään, jonka se on jättänyt koirahoitolaan. Koiran turkki on nähtävästi pesty, kuivattu ja trimmattu, mikä on tehnyt koirasta iloisen. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira huomaa omistajansa lasin takana ja väläyttää sille hurmaavan hymyn.

Osa koirista ei pidä lainkaan siitä kun niiden turkkia harjataan. Tämä kyseinen yksilö näyttää kuitenkin nauttivan täysin rinnoin siitä kun se saa erityistä huomiota osakseen. Koira hymyilee kuin se tietäisi näyttävänsä upean turkkinsa kanssa todella hyvältä.