Omistaja taputti kissaa selkään – lemmikki kosti sen lajitoverilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viraaliksi levinneiden videoiden muodossa on voitu nähdä miten ovelia kissat ovat. Kissat onnistuvat säikäyttelemään toisiaan ja yllättämään nopeilla hyökkäyksillään hiipimällä hiiren hiljaa ja reagoidessaan nopeasti tilanteisiin. Tällä kerralla kissa kuitenkin itse joutui yllätetyksi.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kaksi valkoista kissaa katsovat vieretysten ikkunasta ulos. Kissan omistaja päättää koskettaa toista kissaa salakavalasti yläselkään, mikä näyttää yllättävän lemmikin täysin.

Kissalla ei ole aavistustakaan siitä, että asialla olisi voinut olla ihminen, minkä vuoksi se epäilee heti ensimmäisenä kevyestä töytäisystä vieressä istuvaa lajitoveriaan. Kissa kostaa tönäisyn nopeasti pahaa-aavistamattomalle ystävälleen, joka hämmentyy kissakaverinsa äkillisestä hyökkäyksestä.