Vuoden 2020 eniten piratisoidut televisiosarjat listattiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Game of Thrones oli jopa seitsemän vuoden peräkkäisen vuoden ajan eniten laittomasti ladattu tv-sarja. Fantasiasarjan päättymisen myötä kyseenalaisen kunnian on kuitenkin saanut toinen valtavan maailmanlaajuisen suosion saavuttanut sarja.

Torrentfreak-sivuston mukaan vuoden 2020 eniten BitTorrent-protokollan kautta piratisoitu tv-sarja oli Disney Plus -suoratoistopalvelun The Mandalorian. Star Wars -elokuvien universumiin sijoittuva sarja sijoittui viime vuoden listalla kolmannelle sijalle.

Toiseksi eniten vuonna 2020 ladattiin laittomasti Amazon Primen mustan huumorin täytteistä supersankarisarjaa The Boys. Kolmannelle sijalle päätyi HBO:n scifisarja Westworld. Neljänneksi eniten piratisoitu sarja oli Viikingit ja viidenneksi puolestaan Star Trek: Picard.