Marilyn Mansonista pidätysmääräys – antautuu vapaaehtoisesti poliisille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Marilyn Manson on ollut kevään aikana otsikoissa häneen kohdistuneiden ahdistelusyytösten vuoksi. Nyt tähti on ilmoittautumassa poliisille pidätysmääräyksestä, joka ei tosin liity viime kuukausina tapetilla olleisiin syytöksiin.

Marilyn Mansonista on tehty pidätysmääräys elokuussa 2019 tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Tähteä epäillään päällekarkauksesta hänen syljettyään esiintymisensä taltioimiseen palkattua kuvaajaa päin New Hampshiressä. Teosta voi odottaa maksimissaan alle vuoden pituinen vankeustuomio ja 2 000 dollarin arvoinen sakkorangaistus.

New Hampshiren Gilfordin poliisipäällikkö Bean Burpeen mukaan epäillyn rikoksen luonne ei ole seksuaalinen. Marilyn Mansonin asianaja on tehnyt tapaukseen liittyen sopimuksen New Hampshiren viranomaisten kanssa. Muusikko tulee CNN-uutissivuston mukaan ilmoittautumaan vapaaehtoisesti Los Angelesin poliisille.