Mikä poseeraus! Irina nautiskeli yläosattomissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Viime aikoina hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä räppäri Kanye Westiin, jonka kanssa Irinan kerrotaan seurustelevan.

Muutama päivä sitten Irina nähtiin poseeraamassa rannalla yläosattomissa, mutta jostain syystä korkokengät jalassaan. Nyt myös korkkarit ovat vaihtuneet buutseihin, kun mallikaunotar keikistelee rannalla valkoisissa alaosissa. Ei liene ihme, että kuva on saanut valtaisan suosion sosiaalisessa mediassa.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.