Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen muuttavat jo yhteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yrittäjä ja televisiotähti Martina Aitolehti paljasti keväällä seurustelevan entisen jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Nyt yhteistä elämää suunnitteleva kaksikko on viemässä parisuhteensa seuraavalle tasolle.

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat paljastaneet Me Naiset -lehdelle aikovansa muuttaa yhteen heinäkuussa. Martinan mukaan tiiviisti yhdessä viihtyvä pariskunta on kuin paita ja peppu. Yhteen muuttamisen lisäksi pariskunta on jo puhunut mahdollisesta yhteisten lasten hankkimisesta, mutta vielä päätöksiä ei ole tehty.

– Siitä on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, Martina kommentoi.

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen ovat seurustelleet helmikuusta alkaen. Martinalla on ennestään kaksi lasta edellisistä suhteista. Hannu kertoo toivovansa parin viettävän loppuelävänsä yhdessä pitkän ja hyvän yhteisen elämän merkeissä.