Paleface tapasi Cheekin huoltoasemalla – julkaisi harvinaisen yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paleface ja Cheek edustavat musiikillisesti hieman erilaisia tyylisuuntia, mutta kumpikin artisti on tehnyt suomalaisen hiphopin parissa pitkän uran. Nyt kaksi räppäriä nähdään sosiaalisessa mediassa hauskassa yhteiskuvassa.

Paleface julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle Cheekinä aikaisemmin tunnetun Jare Tiihosen kanssa. Paleface, oikealta nimeltään Karri Miettinen, näyttää kameralle nyrkkiä Tiihosen hymyillessä aurinkolasit kasvoillaan.

Kyseessä ei mitä ilmeisimmin ollut suunniteltu yhteiskuva, vaan sattuman tulosta. Kuvatekstissä Paleface nimittäin viittaa julkaisussa törmänneensä Jare Tiihoseen huoltoasemalla yllättäen.

– Kaikennäköst ryhmää hengaa nykyään huoltoasemilla… Pitäkää varanne, Paleface kirjoitti.