MTV: Onnettomuus aiheutti liikenneruuhkan Kuopiossa – jonottajat haukkuivat poliisin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yksi juhannuksen liikenneonnettomuuksista tapahtui Kuopiossa Jännevirran sillalla valtatie 9:llä torstaina 24. kesäkuuta. Onnettomuudessa kuoli yksi ihminen ja kaksi loukkaantui. Sivulliset riensivät välittömästi apuun kolarin jälkeen.

Paikalla oli sattumalta myös sotilaspoliisiyksikkö ja useita poliisipartioita. Liikenneonnettomuus aiheutti ruuhkaa pelastusoperaation ajan, mikä vaati kärsivällisyyttä muilta tienkäyttäjiltä. Osa autoilijoista laukoi törkeyksiä uhreja auttaneille ja tilannetta ohjanneille henkilöille, jotka tekivät kaikkensa lisäonnettomuudet välttääkseen.

– Virkavalta oli saaanut osakseen jopa huutamista ja ”paskasti olette tilanteen hoitaneet” -kommentteja, MTV Uutisille kerrotaan.