Sara Sieppi nautti kesästä: ”Se on kesä ny”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sara Sieppi tunnetaan missiuransa lisäksi muun muassa televisiosta, jossa hän on osallistunut jo useisiin televisio-ohjelmiin. Viime päivinä Sara on keskittynyt ihastuttamaan someseuraajiaan toinen toistaan näyttävämmillä kuvillaan.

Sara on nähty kesätunnelmissa upeissa asuissa ja mekoissa, mutta nyt hän aiheuttaa varmasti tavallista enemmän somekuhinaa poseeratessaan keltaisina pukeutuneena luonnon helmassa. Kuvan yhteydessä Sieppi tyytyi julkaisemaan vain aurinkoja, mutta äskettäin hän sanaili kesästä hieman pidempään.

– Se on kesä ny, hot girl summer ja nähää Holidays. Ihan vaan, jos joltain on jääny nää väliin.. ja kyllä, kolmen päivän semisometon ei selkeesti viel antanut hirveesti uusia ideoita tähän sisällöntuotantoon. Meen pian lomalle, ei hätää, Sara Sieppi kirjoittaa.