Hämmentävä hanke: Simpsonit ja Marvel-hahmot kohtaavat Disneyn uutuudessa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-sarjassa on nähty 32 tuotantokauden aikana läjäpäin vierailevia tähtiä Hollywood-legendoista nousussa oleviin poptähtiin. Pian Springfieldin kaupungin asukkaat tulevat kohtaamaan Marvel-yhtiön sarjakuvista ja elokuvista tuttuja hahmoja.

Disney+-suoratoistopavelussa julkaistaan 7. heinäkuuta Simpsonit-lyhytelokuva The Good, The Bart and the Loki. Siinä Marvelin antisankari Loki yhdistää voimansa Bart Simpsonin kanssa. Lokia esittää myös Simpsonit-erikoisjaksossa hahmoa valkokankaalla ja televisiossa näytellyt Tom Hiddleston.

Marvel- ja Simpsonit -hahmojen kohtaaminen on arvatenkin Disneyn Fox-kauppojen lopputulosta, sillä myös Simpsonit kuuluu niiden myötä viihdejätin omistukseen. Taannoin Disney+ -palvelussa julkaistiin myös Star Wars -teemainen Simpsonit-lyhytelokuva Maggie Simpson in The Force Awakens From Its Nap. Marvelin Loki-hahmo seikkailee puolestaan parhaillaan omassa Loki-sarjassaan.