Scott Disick esitteli teinityttöystävä Amelia Hamlinin lapsilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta monille tunnetuksi tullut realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Tällä hetkellä 37-vuotias Disick seurustelee 19-vuotiaan Amelia Hamlinin kanssa. Amelia on näyttelijäparin Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär.

Scott Disick ja Amelia Hamlin ovat tapailleet toisiaan marraskuusta lähtien ja he tekivät seurustelustaan sosiaalisessa mediassa virallista viikko sitten. Nyt Disick on vienyt suhteen jälleen uudelle tasolle esittelemällä uuden tyttöystävänsä omille lapsilleen.

Scott Disickillä on yhdessä Kourtney Kardashianin kanssa kolme lasta, 11-vuotias poika Mason, kahdeksanvuotias tytär Penelope ja kuusivuotias poika Reign. Viikonloppuna Disick esitteli Amelia Hamlinin lapsilleen ja viisikko vietti yhdessä aikaa Sugar Factory -makeiskaupassa herkutellen.