Janni Hussi pulahti uimaan – mutta mitä ihmettä päässä oli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu julkkiskaunotar Janni Hussi ja hänen miesystävänsä Joel Harkimo muuttivat äskettäin uuteen kotiin ja valittivat prosessia myös sosiaalisessa mediassa. Muutto vaati jopa stressinpurkua itkemällä, mutta urakka oli lopulta ohi.

Nyt Janni ja Joel ovat ehtineet siirtyä lomatunnelmiin, sillä Harkimo julkaisi verkossa hauskan kuvaparin, jossa hänen äitinsä ja Janni Hussi ovat molemmat nauttimassa kesästä tavoillaan. Janni on pulahtanut uimaan asianmukaisessa varustuksessa, mutta hänen päässään on kuvassa jotain outoa.

Jostain syystä Janni on repinyt vedestä meriruohoa ja koonnut sitä päänsä päälle. Mudalla on tunnetusti parantavia vaikutuksia, mutta meriruoholla lienee kuitenkin ainakin näin ulkoisesti käytettynä lähinnä koomisia vaikutuksia.