Sairaalloisen lihava Brandon laihdutti 205 kiloa alle kahdessa vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -televisiosarja seuraa monet Yhdysvaltojen Teksasissa Houstonin kaupungissa lihavuusklinikkaa pitävän tohtori Younan Nowzaradanin vastaanotolle saapuvia ihmisiä. Yksi heistä on 33-vuotiaana 325 kiloa painanut Brandon.

Brandon aloitti vähähiilhydraattisen ja proteiinipitoisen ruokavalion noudattamisen siten, että päivittäinen kalorimäärä jäi pieneksi. Kuntoilu ja ruokavalion noudattaminen kannattivat, sillä Brandon laihdutti ensimmäisen kahden kuukauden aikana 64 kiloa. Miehen motivaattorina toimi muun muassa hänen tyttöystävänsä, jota hän halusi kosia, mutta parin intiimielämä oli erotiikasta puutteellinen Brandonin suuren koon vuoksi.

Brandon laihdutti 1,5 vuodessa yhteensä 205 kiloa. Hän on yksi tohtori Nowzaradanin parhaiten onnistuneista potilaista. Laihdutus kannatti, sillä mies sai lisäpontta musiikkiharrastukselle. Hän muutti Yhdysvaltojen musiikkikaupunki Nashvilleen ja kosi tyttöystäväänsä. Laihdutusprosessissa auttanut Nowzaradan sai kutsun hääjuhlaan.