Tuomas Enbusken taidekokoelma oli joutua roskiin – sai estettyä siivoojan aikeet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juontaja Tuomas Enbuske omistaa Riiko Sakkisen taideteoksia. Miehellä on kolme pahvilaatikkoa, jotka muistuttavat McDonald’sin Happy Meal -aterioiden pakkauksia. Enbusken siivooja otaksui teosten olevan vanhoja ruokapakkauksia.

– Siivooja oli heittämässä näitä mun Riiko Sakkisen taideteoksia roskiin. ”Siis oliko nää kans menossa kierrätykseen?” Kerään siis selkeästi sitä kuuluisaa postmodernia tekotaidetta, Enbuske kirjoittaa Twitterissä.

– Koetin vastata mahdollisimman kepeästi, että ”juu niitä ei tartte”, etten olis nolannut. Saimaan aikaan mietin kauhuissani, mitä jos en olis sattunut olemaan kotona. Olis ollut ahdistavaa alkaa vaatia niistä korvausta siivousfirmalta,jos tää tyyppi olis sitten joutunut kärsimään.