74-vuotias Dolly Parton paljasti – saattaa poseerata vielä Playboyn sivuilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Countrymusiikin elävä legenda Dolly Parton nähtiin Playboy-lehden kansikuvatähtenä lokakuussa 1978. Nyt 74-vuotias tähti on paljastanut suunnittelevansa uutta esiintymistä tunnetun miestenlehden kuvissa.

Dolly Parton kertoo BBC:n haastattelussa neuvotelleensa Playboyn toimituksen kanssa uusista kuvista. Countrytähti nähtäisiin lehden kuvissa todennäköisesti ensi vuoden alussa, jolloin hän täyttää 75 vuotta. Partonin edellisten Playboy-kuvien julkaisusta tulisi tuolloin vierähtäneeksi 43 vuotta.

Dolly Parton vihjaili mahdollisesta Playboy-paluusta aikaisemmin tänä vuonna, kun hän hehkutti rintansa mahtuvan edelleen edellisissä kuvissa käyttämäänsä pupuasuun. Tuoreessa haastattelussa tähti kertoi suostuvansa uusiin kuviin, mikäli ne olisivat hyvällä maulla tehtyjä. Parton myös toivoisi, että kuvien lisäksi lehdessä nähtäisiin hyvä haastattelu hänestä.