Aikuisviihdetähti Kristina Lisina on kuollut – putosi ikkunasta Venäjällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäläinen aikuisviihdetähti Kristina Lisina on kuollut yllättäen. Hänet tunnettiin pornomaailmassa paremmin nimellä Kris the Foxx. Hänen epäillään tehneen itsemurhan hyppäämällä 22. kerroksen ikkunasta Pietarin keskustassa sijaitsevasta rakennuksesta.

Poliisi tutkii parhaillaan 29-vuotiaan aikuisviihdetähden kuolemaa. Hän on saavuttanut menestystä muun muassa PornHubissa ja OnlyFans-sivustolla. Nainen oli kertonut ystävilleen aiemmin olevansa yksinäinen, mutta hänen on kerrottu olleen pohjimmiltaan iloinen henkilö. Kristina nähtiin valvontakameramateriaalin perusteella kävelemässä kotiinsa sipsiä mutustellen vain hetki ennen kuolemaansa.

Naisen kuoleman vahvistanut poikaystävä on järjestänyt keräyksen hautajaisten maksamiseksi. Putoamisen jälkeen Kristinan kädestä löydettiin kolikko, jossa luki: ”Olet aina sydämessäni”. Moskovsky Komsomoletsin mukaan naisen ruumis tunnistettiin hänen hallussaan olleen pankkikortin perusteella. Hänen käyttäjätilinsä on nyt poistettu sosiaalisesta mediasta.