Naisen karmiva herätys – hiiri jyrsi silmää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialaisia on piinannut viime kuukausina suoranaiseksi vitsaukseksi paisunut hiiriongelma. Hiirien määrä on tänä vuonna kasvanut räjähdysmäisesti pitkään jatkunutta kuivuutta seuranneiden rankkasateiden vuoksi. Erityisesti hiirirutoksi kuvailtu ilmiö on näkynyt maaseudulla.

Hiiret ovat paitsi tuhonneet satoja, myös purreet esimerkiksi ihmisiä. Nyt maasta on jopa kantautunut karmiva tapaus, jossa paikallisen maanviljelijän vaimo kiidätettiin sairaalaan. Hän oli The Sun -lehden mukaan heränyt siihen, että hiiri järsi hänen silmämunaansa.

Kyseessä ei ole ainoa tapaus, jossa hiiret ovat pitäneet australialaisia hereillä öisin. Esimerkiksi Narrominessä asuva maanviljelijä Mick Harris kertoo heränneensä yöllä hiiren kävellessä hänen poskellaan. Edellisellä viikolla hänen vaimonsa puolestaan heräsi yöllä siihen, että hiiri näykki hänen sormeaan.