Sointu Borg kurvikkaana rannalla: ”Jäin täks päiväks Yyterin hiekoille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille viimeistään Diili-ohjelman tuoreimman tuotantokauden kilpailijana ja voittajana tunnetuksi tullut Sointu Borg on ehtinyt saada nopeasti merkittävästi julkisuutta. Kauppatieteiden maisteri on osoittanut olevansa myös taitava bisneksen osaaja.

Tällä kertaa Sointu poseeraa sosiaalisen median päivityksessään maineikkaalla Yyteriin uimarannalla Porissa. Kuvansa yhteydessä kiireinen bisneskaunotar paljasti, että kurvikkaana kuvan nautinto ei kestänyt kovin pitkään, sillä kutsumus vei häntä jo toiseen suuntaan.

– Haaveissani jäin täks päiväks Yyterin hiekoille, mutta velvollisuudet kutsuu ja se oli heti aamusta nokka kohti Stadia. Kiitos Pori! Hauskaa oli, Sointu kirjoitti.

Äskettäin Sointu täytti 29 vuotta ja sen kunniaksi hän julkaisi itsestään kolmen otoksen kuvasarjan, jollaista varmasti ainakin hänen miespuoliset seuraajansa olivat takuulla jo toivoneet. Samalla Sointu listasi heinoja asioita, jotka ovat muun muassa elintason nousu, itsetuntemuksen lisääntyminen, vähäisempi kriittisyys oman ulkonäön suhteen, omien rajojen tunteminen sekä kokemuksen karttuminen. Mukana listalla olivat myös esimerkiksi ihmissuhteiden oppiminen kantapään kautta ja uskallus sanoa ei.