Antti Tuisku ja Tinni Wikström ottivat samanlaiset tatuoinnit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuisku palasi taannoin esiintymislavoille, ja hän on ehtinyt jo viihdyttää yleisöä muun muassa Himos Juhannus -festivaaleilla. Nyt laulaja on esitellyt sosiaalisessa mediassa yli 10 000 tykkäystä saaneessa julkaisussaan jokseenkin yllättävää tatuointiaan.

Tuoreessa kesäisessä Instagram-kuvassa Antti Tuisku poseeraa yhdessä juontaja Tinni Wikströmin kanssa. Kumpikin tähdistä on ottanut samanlaiset tatuoinnit, jotka esittävät noppia. Yhteistatuoinnit viestivät ystävysten rakkaudesta jo vuosikymmenten ajan suosiosta nauttinutta Yatzy-noppapeliä kohtaan.

– Tykätään MYÖS pelata yatzya, Tuisku kirjoitti kuvatekstissä.

– Kaiken muun lisäksi olemme voittamattomia yatzy-pelissä, samaisen kuvan omalla tilillään jakanut Wikström paljasti.