Popkaunottaren huikea muodonmuutos – poseerasi rannalla kuin fitness-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding paljasti taannoin Voguen haastattelussa odottavansa esikoistaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa. 34-vuotias tähti on sittemmin jo synnyttänyt perheenlisäyksen, mutta nyt huomiota kerää hänen vartalonsa palautuminen.

Ellie Goulding kertoi ennen synnytystään nauttineensa naisellisista muodoistaan, mutta on synnytyksen jälkeen palannut timmiin vartaloonsa. Tuoreet kuvat rannalta osoittavat, että hän kävisi jopa fitness-kaunottaresta rannalla poseeratessaan.

Popkaunotar noudatti aiemmin hyvin terveellistä ruokavaliota. Päivittäisiin aterioihin kuului paljon salaatteja, vihanneksia, pahkinöitä ja siemeniä. Vauva kuitenkin muutti kaiken. Raskausaikana Ellie Goulding himoitsi lähinnä pikaruokaa, hiilihydraatteja ja McDonald’s-aterioita.

Gouldingista tuntui kuin vauva olisi ottanut vallan hänen kehostaan muuttaessaan hänen energiansa ja mielitekonsa kertaheitolla. Vauva ei halunnutkaan pinaattia ja parsakaalia vaan sokeria ja hiilihydraatteja.