Uutuussarjassa riittää draamaa: ”Sinä, minä ja exä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos luulit, että nykyiset realitysarjat eivät voi tuoda enempää draamaa ihmisten olohuoneisiin, olit väärässä. TLC julkaisi uuden televisiosarjan, jossa seurataan entisten ja nykyisten kumppanien kanssa puuroja sekä vellejä sekoittavia ihmisiä. Sarjan nimi on suomennettuna Sinä, minä ja ex-puoliso.

Sarjassa seurataan ihmisiä, jotka ovat hyvää pataa entisten kumppaneidensa kanssa. He saattavat olla entisen puolison tai seurustelusussun kanssa parhaita kavereita. Tämä jos mikä voi kismittää uutta partneria.

Sarjan traileri lupaa kutkuttavia hetkiä. Sarjojen suosio perustunee siihen, että oma ja tasaisempi elämä tuntuu mukavalta toisten ongelmia seuratessa. Toivottavasti tämä ohjelma saadaan pian myös Suomeen.